onsdag 22. januar 2014

Godt nytt år!


Hei, og riktig godt nytt år til dere! Det har dessverre blitt altfor lenge siden sist jeg blogget, og jeg har noen oppdateringer som ikke har med kortlaging å gjøre ;)
Vi skal bli foreldre igjen! Jeg er snart 20 uker på vei med en lillebror til Brage og Ylva <3 Vi har vært på hele 3 ultralyder, og alt ser perfekt ut. Jeg har vært veldig kvalm og sliter med bekkenløsning, men babyen er veldig aktiv og sparker masse, og det er utrolig koselig. I slutten av november brakk mannen min beinet, og det ble dermed en svært hektisk desember og jeg tror aldri jeg har vært så utslitt som i jula når jeg egentlig kunne slappe av og nyte ferien. Kortlaging har jeg ikke hatt energi eller tid til siden i oktober.

Nå er ting endelig bedre, og jeg har fått laget et kort igjen (jeg lagde også 4 kort på et helgetreff med 2 venninner i fjor høst, som jeg skal vise fram snart)! Her har jeg brukt papirer og et nostalgisk og vinterlig motiv fra Pion design for å lage et bursdagskort til ei jente i familien som ble 14 nå i januar. Har pyntet med bånd, blomst fra Prima, Liquid Pearls ramme, halvperler og et teksttrykk fra Kort & Godt.