lørdag 19. april 2014

Happy Easter!

 
God påske! Vi kom akkurat hjem fra noen herlige dager i London, og skal nå feire påske hjemme, med påskeeggjakt i hagen, lam til middag og solfylte dager på terrassen (og ingen snø - noe som strengt tatt er litt deilig).
Har laget to påskekort i år, det øverste er et Magnolia-kort med Tilda som kommer ut av egget. Hun er fargelagt med Copic-tusjer, papirene er fra Pion Design og blomsten er fra Prima.
 
 
Videre har jeg brukt noen påske-papirer jeg fant på Bikuben til å lage et litt enklere kort, med påskeegg, blomst og hvitt, ufarget seambinding bånd.
Ønsker dere en nydelig påske, og håper påskeharen kommer innom!




tirsdag 1. april 2014

Brettekort i lilla


Nå er det definitivt vår! Vi skriver 1. april, det er varmt og godt ute og blomstene titter opp fra jorda. Etter at vi stilte klokka på søndag har det blitt lysere kvelder, og det gir meg mer energi til bl.a. å sitte og lage kort.
Her er et brettekort etter en mal som jeg fikk på kurs hos Synnøve for noen år siden. Det er plass til en liten lomme med penger eller gavekort inni, og det er ganske enkelt selv om det tok litt tid med alle flatene som skulle dekkes av papirer. Båndet er farget med Distress ink pad, og papirene er fra Pion Design, Ladybug & Friends og så har jeg brukt litt restepapirer. Stempelet er fra Bildmålarna og jeg har pyntet med bånd, Liquid Pearls, blomst fra Prima og perler på tråd.
 
 Baksiden av kortet 
Innsiden av kortet med plass til penger/gavekort