mandag 21. mars 2011

Helg med skidag og kortlaging

I helga var Tom på jobbtur til Norefjell, så jeg var gressenke fra fredag til søndag. Tiden ble fordrevet med filmkveld på fredag, hvor vi så på Bambi og gråt en skvett, skidag med klassen til Brage på lørdag og koselig overnattingsbesøk fra en god venninne fra lørdag til søndag. Været har vært nydelig og det var varmt i sola på Golfbanen på lørdag; deilig påskestemning og grilling av pølser på bål. Nå er jeg veldig klar for at snøen skal smelte og snøklokkene komme opp ved husveggen.



På søndag ble det en sein start på dagen, men Brage og Ylva var ute og lekte i snøhaugene ved huset en god stund før Ylva og jeg hadde en liten kortlagingsøkt. Snuppa gikk amok med stempler, farger og klistremerker, og resultatet ble et bursdagskort til bestevenninna som blir 5 år i april. Hun brukte masse klistremerker som jeg kjøpte på Nille her om dagen, de har mange ålreite ting som egner seg for hobbyglade barn. Selv fikk jeg stemplet opp noen motiver til senere bruk.



1 kommentar:

  1. Kan ikke akkurat si at Ylva har en minimalistisk stil ; ) Men flott kort ble det, og hun er jammen heldig som får kose seg med det samme som mamma.
    Kan jo håpe at det blir mere vårstemning over bildene etterhvert også, selvom pølsegrilling alltid er godt.

    SvarSlett